Предстоящи събития

Последни коментари

  Архив

  Категории

  Абонирайте се за нашите новини

  Get new posts by email
  28.05.2024

  За 20-годишнината

  Вече две седмици нашето и вълнението на публиката не престават. Десетки отзиви, възхвали и пожелания получаваме ежедневно, но най- много снимки. Те са вече почти 1000 и ние избрахме съвсем малка част от тях.

  Отзиви:

  Виргиния Крумова: „За първи път бях само зрител и се чувствах особено. Знаех за суматохата, която беше извън сцената и това, което се твореше отпред. Очаквах всеки танц и песен с голямо вълнение, а приятелката ми до мен не спираше да ахка и да плаче от възторг. Всяко нещо, което се надгражда с талант и любов е нещо прекрасно. Прекрасен и недостижим беше и концерта, с който моето читалище отбеляза 20- годишнината, в която е вграден и моят принос. И ако нещо ми липсваше, то беше още по- голяма спонтанност и и усмивки на самите участници, защото красотата, която сътвориха те общо всички е не само във фигурите, а в това, че са част от нещо голямо и неповторимо. Те всички от 3 до 90 годишните – хора отдадени на други хора.”

  Венета Новакова: „Присъствах на най- грандиозното публично събитие в Габрово и се чувствам толкова съпричастна с тези общо 3 000 души участници и публика. Всички коментари и по време и накрая бяха от хвалебствени до възторжени. Аз самата не съм за първи път на големите концерти на читалището. Моят брат Слави Бонев беше един от неговите основатели. И когато се просълзявах за кой ли път на концерта вдигах поглед нагоре и се радвах и заради него. Той сигурно е горд колко далече стигнаха организатори и участници в своята дейност.”

  Ненка Иванова: „За концерта и 20- годишнината научих от моя близка и я придружих без някакви големи очаквания. Това, което се случи на 08 юни в Спортната зала в Габрово ме потресе и изпитах гордост, че в нашия град има толкова много и талантливи хора отдадени на една организация, за която аз не знаех много. Това, което научих поднесено във видео стена и което видях на сцената ме направи техен фен до края на живота ми. Ние габровци сме си критични и търсим косури и в себе си, но на толкова хубавото и талантливо поднесено събитие не можахме да намерим  никакъв косур. Поздравления, поздравления и още повече концерти.”

  Янка Христова: „Прекрасен концерт, чудесно изпълнение, изящество и красота на костюм. Голяма организация. Бъдете здрави и благословени и ни радвайте така и по света. ОЧАКВАМЕ ВИ ОТНОВО!”

  Д- р Мария Дражева: „Както винаги – впечатляващи и на висота! Браво! Поздравления!”

  Милена Минчева: „Прекрасен спектакъл, организация и хореографии! Поклон! Невероятни сте всички!”

  Искра Дабевска: „Благодарим за невероятното представяне! Браво на всички участници, танцьори и певци, малки дечица и пораснали такива, на техните ръководители, хореографи, на организаторите, доброволците и на всички допринесли да се случи този спектакъл. Бъдете здрави и успехи на всички!”

  Десислава Ненова: „Красота и емоция…”

  Мариана Димова: „Само 20 години читалище „Габрово-2002”, а толкова много таланте събрало и създало! Сцената запя, заигра, оживя… Стана спектакъл, по- точно магия. Браво! Имате скромна възраст, но ви чака бляскаво бъдеще. Ние вашите родители сме горди, че сте наши деца и имаме привилегията покрай вас да изживеем еуфорията, на която станахме съпричастни. Да видим как се създава история, стъпила на миналото и отправена в бъдещето. Благодарим ви! Обичаме ви! Подкрепяме ви!”

  Тотка Полякова: „Дължа два поклона: на вас – преданата ни публика, за която е всяка песен, всеки танц, всяка среща, всяко събитие и концерт! И на вас – съратници в общото ни дело, които отдавате талант, време и сърце, вие ръководителите на съставите при читалище „Габрово- 2002” – Валентина Маринова, Лиляна Пантелеева и Искра Симеонова, Стефка Стоева, Стефан Маринов, Цанка Иванова и Петър Райков, Лилия Стойнова, Галя Стойчева и Тодор Захариев, Цветелина Атанасова.”


   

  Галерия:

  социални бутони

  About Author